Najbolje SMS čestitke za rođendan

Donosimo vam neke od najljepših rođendanskih čestitki, slobodno ih iskoristite :).

 1. Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da ti sunce uvijek sija u tvom životu, to su moje želje za tvoj rođendan!
 2. Da se zaljubiš ali srećno, da ti ljubav traje vječno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo bol, želi ti neko ko te iskreno voli. SREĆAN ROÐENDAN.
 3. Ako pojam sreće nije iluzija, i ako čovjek ne može biti srećan, onda želim da ti svaki dan bude lijep kao san, kao radost, kao ljubav. SREĆAN ROÐENDAN!
 4. Želim ti da ovaj i svaki tvoj sledeći rođendan provedeš u zagrljaju voljene osobe i neću se jako ljutiti ako ta osoba ne budem ja, jer je najbitnija tvoja sreća.
 5. Onaj koji je tako daleko od tebe, a tako blizu tvoga srca, želi ti sretan rođendan.
 6. Neka ti se dani u tvom životu što srećnije troše, neka te pogodi sve što je lijepo a promaši sve što je loše… SREĆAN ROÐENDAN.
 7. Zamisli sebi nešto najljepše i najslađe. Dodaj tome beskrajnost, proširi sa vječnošću, ukrasi zvjezdama. Tada ćeš znati koliko ti toga želim za rođendan.
 8. Večeras je dušo, rođendan tvoj, još malo pjesma naša će proć. Vino i svjeće, na stolu ruže dve, a znam da ipak nećeš doći. Ipak, srećan ti rođendan!
 9. Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti želje kvari… SREĆAN ROÐENDAN i nek ti se ispune sve lijepe stvari.
 10. Neki su rođeni sportisti, neki su rođeni glumci, neki su rođeni muzičari, a neki poput tebe rođeni su… jako, jako davno! Sretan rođendan.
 11. Budi vesela kao ptica, nedaj da se nad tebe spuste crni oblaci ledene kiše. Dani neka ti budu veseli, puno sreće i ljubavi jer SAD SI MLADA I NIKADA VIŠE!. Srećan rođendan.
 12. Ova poruka kroz telefonsku žicu juri jer joj se danas opasno žuri! Da prenese tebi sve najljepše želje i ove moje riječi koje ti srećan rođendan žele!
 13. Želim da ti sunce sja kada je kiša. Želim ti svjetlost kad je mrak. Želim ti osmjeh kada teku suze. Želim ti sve naj naj za tvoj rođendan! SREĆAN ROÐENDAN!
 14. Znaj da ti srcem cijelim srećan rođendan želim. Neka te Bog blagoslovi da ti se ispune svi snovi. Uz vjeru da te sreća prati da ti se dobro boljim vrati, srećan rođendan.
 15. U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, od srca ti želim najsrećniji i najlepši rođendan!
 16. Želim ti da kod tebe tuga ne zaluta, da na vrata tvog srca prava ljubav zakuca. Da ti se ostvare sve želje i da ne zaboraviš prijatelje! SREĆAN ROÐENDAN!
 17. Želim ti ono što se niko nije sjetio da ti poželi, a što iščekuješ ćuteći. Neka i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ti ispunjeno. SREĆAN ROÐENDAN!
 18. Znam da je glupo ljude podsjećati na to da stare ali… gušt je, seko… srećan 23. rođendan, poljubac veliki.
 19. Polete li anđeli poput ptica, dotaknu li predivan osmjeh tvoga lica, neka ponesu poruku na krilima bijelim da NAJSREĆNIJI ROÐENDAN TI ŽELIM!
 20. Živi, vrišti, razbijaj i pleši… Čovjek je rođen da gubi i greši. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći….. Srećan rođendan.
 21. Zaboravi svu muku, tugu i bol. Na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti želje kvari… da ti je srećan rođendan i nek ti se ispune sve lijepe stvari!
 22. Da ti mašta doseže zvijezde na nebu, da sačuvaš zdravlje i pamet lijepu, i da najljepši ostvari ti se san.. to su moje želje tebi za rođendan!
 23. Sve što poželiš da ti se ostvari, a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više, a velike probleme neka odnesu kiše. Srećan rođendan!
 24. Sve što život čini lijepim, a tebe srećnim, neka ti donese ovaj dan! Srećan rođendan!”
 25. Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće. Još godina sto nek te prate pjesme naše i u ime to podignite u vis čaše!
 26. Polete li anđeli poput ptica, dotaknu li predivan osmjeh tvog lica nek ti ponesu poruku na krilima bijelim da ti sređan rođendan želim!
 27. Pogledaj na kalendar, prolaze dani, a meni se čini da je isto kao i lani, ali nije isto godina ti je više, srećan rođendan želi ti, onaj ko ti ovo piše!
 28. Znaj da ti srcem cijelim srećan rođendan želim. Neka te Bog blagoslovi da ti se ispune svi snovi. Uz vjeru da te sreća prati da ti se dobro boljim vrati! Srećan rođendan želim.
 29. Svaka ti minuta srećna bila, svaka ti se želja ispunila! Nek te kroz život sreća i zdravlje prati, ljepših ti želja ne mogu dati! Srećan rođendan!
 30. Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono sto želiš, i sačuvaj ono što voliš! Srećan ti rođendan!
 31. Na današnji dan rođena je jedna prelijepa bebica kojom je Zemlja dobila neprocjenjiv dar… Toj osobi, većoj danas, želim srećan rođendan!
 32. Neka ti ljubav bude vječni oslonac, a sreća vjerni pratilac. Nek ti život bude kao san, od srca ti želim srećan rođendan!
 33. Nek svaki ti korak ostvari cilj, svaki osmjeh donese sreću, svaki treptaj oka nek ostvari ti san. Od srca: Srećan rođendan!
 34. I najdublje more je plitko, nebo nisko, a zvijezde preblizu… Samo beskraj svemira možda je dovoljan da u njega stane sve lijepo što ti želim. Srećan rođendan!
 35. Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najlepši ostvari ti se san, da ti sunce uvek sja u tvom životu, to su moje želje za tvoj rođendan.
 36. Ako pojam sreće nije iluzija, i ako čovek ne može biti srećan, onda želim da ti svaki dan bude lijep kao san, kao radost, kao ljubav… SREĆAN ROĐENDAN!

Ako imate neku lijepu čestitku za podijeliti ne oklijevajte nego je podijelite u komentaru :).

One Comment